Tiza on yksi kahdestatoista koirasta, jonka omistaja kuoli. Tiza on melko rauhallinen, reipas, leikkisä ja sosiaalinen, joten olisikin varmasti hyvä jos uudessa kodissa olisi koirakaveri. Tiza kävelee nätisti hihnassa. Tyttö on pitkänmallinen, noin 35cm ja painaa noin 8-10kg.

28.11.2013 Tiza saapui kotihoitoon Suomeen

Kotihoitajan kertomaa 2.12.2013

Tiza on aikamoinen akrobaatti, hyppää mihin vaan ja kävelee etujaloilla kun siltä tuntuu! Hieman valikoiden syö, mutta aamuin ja illoin kuitenkin nappuloita kupista katoaa. Kissoista ottaa ilon irti eli hätyyttelee hieman, mutta uskoo kyllä kieltoa. Yöt tyttö nukkuu sängyssä. Töihin lähtiessä jää piipittämään hetkeksi, mutta ei hauku tai ulise. Hihnassa kävelee esimerkillisesti. Tiza on kiltti ja sisäsiisti sekä tykkää lapsista.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 20.07.2013