Wenda podenco on löydetty kadulta ja sillä oli mikrosiru, mutta omistajaan ei ole saatu yhteyttä. Mikrosirun tiedoissa lukee, että Wenda on rekisteröity "metsästystarkoitukseen"..... Liekö ollut sitten huono "työssään". Tyttö on sympaattinen ja ihmisrakas. Vaikuttaa siltä että vaikka onkin elänyt häkissä varmaan koko elämänsä, ei sillä vaikuta olevan kovin huonoja kokemuksia ihmisistä. Wenda kävelee kiltisti hihnassa ja antaa nätisti käsitellä itseään. Toisten koirien kanssa tyttö tulee myös hyvin juttuun. Wenda on noin 45 cm korkea ja painaa noin 15 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 04.03.2013