Breti sai kodin Suomesta kaksi kuukautta sitten, mutta joutuu nyt etsimään uuden kodin. Bretille etsitään kotia, jossa on aikaa paneutua yksinolon opettamiseen.

Tässä nykyisen kodin kertomaa pojasta:

Breti on ollut minulla 2 kk. Breti on iloinen ja ystävällinen poika, joka rakastaa ihmisiä. Tuntemattomat miehet aluksi vähän oudoksuttaa, mutta pian Breti jo
heittäytyy rapsuteltavaksi. Muutaman lapsenkin Breti on tavannut. Kaikki tähänastiset koiratapaamiset ovat sujuneet loistavasti niin sisätiloissa kuin koirapuistossakin. Breti on liikunnallisesti hyvin aktiivinen ja utelias koira, joka rakastaa tennispalloa. Niityllä juokseminen on maailman parasta, ja toiseksi parasta on käpertyä sohvalle lempi-ihmisen viereen. Muutamaa vahinkoa lukuunottamatta Breti on ollut sisäsiisti. Breti on siis muutoin loistava pakkaus, mutta yksin oleminen ei vielä suju lainkaan. Breti kärsii siis eroahdistuksesta, joka ilmenee haukkumisena ja ulvomisena. Emme ole edenneet koulutuksessa odotusteni mukaisesti ja Breti tarvitsee edelleen hoitajan päivittäin. Siksi yksiöni kerrostalossa yhdistettynä päivittäiseen työssäkäymiseeni ei sovi Bretille kodiksi, ja joudun Bretistä valitettavasti luopumaan.

Breti on noin 50cm ja 18-20kg.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 24.09.2014