Buffis on tullut Suomeen vuonna 2008 ja joutuu nyt vaihtaman kotia. Buffis on kotihoidossa Helsingissä. Buffis on ihmisille hyvin avoin ja hellyydenkipeä, todellakin uskollinen paras ystävä joka seuraa omaa kaipaa paljon huomiota. Aktiivinen joten kaipaa paljon tekemistä ja reippailua. Rakastaa hellittelyä ja antaa käsitellä itseään hienosti. Buffikselle etsitään kotia jossa saa olla ainoa koira. Buffis ei sovellu lapsiperheeseen ja myöskään kissat ei ole Buffiksen mielestä hyvä juttu. Viihtyy paremmin rauhallisemmassa ympäristössä kuin kaupungissa.

Buffis painaa noin 12kg ja on noin 45cm korkea 

Buffiksen edellisen kodin kertomaa ja vanhan tarhakuvauksen voi lukea täältä. 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotkati

PVM 07.10.2012