Budy on pieni, noin 8-vuotias uros, joka hylättiin tarhalle kahden muun koiran kanssa. Muut koirat löysivät kodin, mutta Budy jäi vielä odottelemaan omaansa.

Budy on iloinen ja hellyydenkipeä poika. Se nauttii suuresti saadessaan huomiota ihmisiltä ja hakeutuu heti iloisesti pomppien rapsuteltavaksi ja hellittäväksi. Myös muiden koirien kanssa Budy tulee hyvin toimeen ja se on asunutkin kahden muun koiran kanssa perheessä ennen tarhalle tuloaan. Tällä hetkellä Budy asuu tarhalla häkissä, jossa on lisäksi viisi muuta koiraa, uroksia ja narttuja. Budy voisi soveltua myös kotiin, jossa on kissoja.

Budy osaa muutaman peruskäskyn, ja kuten videossa näkyy, se osaa pyynnöstä istua ja antaa tassun. Budy tykkää leikkiä ja on ikäisekseen energinen kaveri.

Budyn säkäkorkeus on noin 40 cm ja paino noin 8 kg.

Katso video Budysta!

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaija

PVM 20.09.2019